Ajankohtaista

Uudet opiskelijat huomio!

Kemiantekniikan Killan Käyttöturvallisuustiedote tälle vuodelle on julkaistu! Sieltä löydätte vinkkejä opintojen alkuun, tuutoreiden ja pHuksivastaavan esittelyt sekä muuta hyödyllistä tietoa. KTT löytyy sähköisenä tästä linkistä.


Kemiantekniikan Kilta valitsi ketepHuksiksi Waltteri Rimpiläisen ja LTKY valitsi vuoden teekkarifuksiksi Otto Tuomisen! Onnittelut esimerkillisestä fuksivuodesta ja fuksitoiminnasta!


Kevätkokouksessa Armi Rissanen valittiin hallitukseen Edunvalvontavastaavaksi


Syyskokouksessa on valittu hallitus vuodelle 2018 seuraavasti:

Puheenjohtaja – Jukka Nykyri
Rahastonhoitaja – Tara Haikonen
Yritys- ja haalarivastaava – Elisa Kankaanpää
Projektivastaava – Aino Rimpeläinen
Excursiovastaava – Iita Hinkkanen
Tiedottaja – Taru Mankinen
Emäntä – Konsta Hiltunen
Isäntä – Otto Tuominen
Sihteeri – Jenny Vehkalahti

Onnea uudelle hallitukselle! Uusi hallitus aloittaa toimikautensa 1.1.2018.


Kemiantekniikan Kilta ry:llä on oma Facebook-ryhmä, johon saa liittyä kaikki LUTissa kemiantekniikkaa opiskelevat. Ryhmässä tiedotetaan joistakin tulevista tapahtumista esimerkiksi Facebook-tapahtumien linkkejä jakamalla, jaetaan pikatiedotteita, kysellään opiskeluvinkkejä tai vaikkapa ilmottaudutaan vapaaehtoiseksi kiltaolympialaisten joukkueeseen!

KeTeK ry:n Facebookin tykkäys-sivu luo tapahtumat, joita kilta järjestää. Tätä sivua seuraamalla ja tilaamalla tapahtumat itsellesi pysyt kärryillä mitä kaikkea kilta järjestää! Tämä tykkäys-sivu on julkinen ja sillä jaetaan myös muiden järjestöjen kaikkia opiskelijoita koskevia asioita.

KeTeK ry:llä on myös Instagram-tili ja sitä saa seurata! Tilillä jaetaan kuvia hallituslaisten kautta tapahtumista, siitä mitä killassa tehdään ja kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä! Muistakaa myös #ketecat!