pHuksivastaava ja tuutorit

Tuutorit ja pHuksivastaava toimivat oppainasi ensimmäisinä viikkoina, kun saavut yliopistolle. Tuutorit ohjeistavat ja auttavat sinut opiskelun alkuun. Yhdessä pHuksivastaavan kanssa he pitävät myös huolen, että kaikki pitävät hauskaa ja tutustuvat toisiinsa sekä teekkari- ja opiskelukulttuuriin.

Lue lisäksi killan lehti uusille opiskelijoille: Käyttöturvallisuustiedote

pHuksivastaava, eli FV

FV-Villen kuva

Ville Hamara

Heippa vaan ja onnittelut opiskelupaikasta!

Oon Ville ja opiskelen kolmatta vuotta kemiantekniikkaa täällä lappeenRannoilla. Alunperin olen kotoisin Keravalta ja tänne päädyin opiskelemaan LUT:in onnistuneen propagandan ansiosta… Enkä ole katunut hetkeäkään! Olen siis teidän pHuksivastaavanne ja mun tehtävänä on perehdyttää teitä teekkarikulttuurin ”saloihin”. Tavoitteena olisi, että wappuna olette kaikki pesunkestäviä teekkareita. Mun vinkki teille kaikille on, että älkää suotta stressatko opiskelujen alkua. Tuutoreiden johdolla saatte kyllä hoidettua ensimmäisten viikkojen aikana kaikki oleelliset asiat kuntoon. Kannattaa osallistua mahdollisimman paljon kaikkeen toimintaan ja verkostoitua. Jokainen varmasti tulee löytämään täältä uusia kavereita!

Vielä kerran onnittelut hyvästä valinnasta ja nähdään syksyllä!

Tuutorit

Roopen kuva

Roope Haikarainen

Moi! 😀

Mä oon Roope. Oon 21-vuotias ja alottelen nyt syksyllä toisen vuoteni kemiantekniikan opiskelun parissa. Olen kotoisin Kauniaisista ja toimin yhtenä teidän tuutoreistanne!
Minä ja muut tuutorit autetaan teitä alottamaan mahtava opiskelijaelämänne mukavasti sekä tutustutetaan teidät teekkarikulttuuriin. Omassa fuksivuodessa parasta oli, kun pääsi tutustumaan moniin uusiin mahtaviin ihmisiini ja heidän kanssaan vietetty aika joko H2O:ta pohdiskellen taikka vapaa-ajalla pelleillen.

Suosittelen siis kaikille saapumaan tänne avoimin mielin ja rohkeasti hyppäämään kaikkeen mukaan, vaikka saattaakin hieman jännittää aluksi. Fuksivuodestanne tule varmasti unohtumaton kokemus! Joten vielä kerran, onnea opiskelupaikasta ja nähdään syksyllä!

Kaapon Myrän kuva

Kaapo Kopra

Moi fuksit!

Olen Kaapo, 20-vuotias tuleva kemisti-insinööri ja aloittelen toista vuotta opiskeluja täällä lappeen Rannoilla. Syntynyt ja kasvatettu Hämptönissa aka Hämeenlinnassa, mutta heti syksyllä Skinnarila imaisi minut kurkustaan alas. Mikäli tuuri käy olen juuri sinun tuutorisi, ja pyrin auttamaan hyvään alkuun uudessa kaupungissa ja yliopistossa.

Mielestäni parasta fuksiviikoissa oli uusien kavereiden löytäminen ja aivan huikeat tapahtumat. Niiden jälkeen opiskelu olikin todella mukavaa, kun tunsi olonsa kotoisaksi ja oli mukavien ihmisten ympäroimänä. Itse opintoja ei todellakaan kannata vielä stressata, vaan kaikki järjestyy aikanaan. Et varmastikaan ole ainoa, jolta vaikka derivoinnin ketjusäännnön merkitys on hämärtynyt.
Suosittelen siis kaikkia osallistumaan tapahtumiin ja olemaan avoimin mielin menossa mukana.

Ainon kuva

Aino-Maria Kovalainen

Moikka!

Olen Aino, 19-vuotias toisen vuoden kemiantekniikan opiskelija. Olen kotoisin Kajjjaanista ja toimin yhtenä teidän tuutoreistanne. Me tuutorit ollaan auttamassa, jotta teidän opiskelijaelämänne alkaisi mahdollisimman sujuvasti teekkarikulttuuria unohtamatta.

Omassa fuksivuodessani oli parasta uusiin mahtaviin kavereihin tutustuminen ja heidän kanssaan vietetty aika niin opiskellessa kuin vapaa-ajallakin. Kannustan kaikkia tulemaan Lappeenrantaan avoimin mielin ja osallistumaan tapahtumiin, sillä niistä saa mahtavia kokemuksia ja muistoja. Onnittelut vielä opiskelupaikasta ja nähdään syksyllä!

Akselin kuva

Akseli Laatikainen

Hei!

Olen Akseli, 20-vuotias kemiantekniikan toisen vuoden opiskelija. Olen kotoisin Imatralta ja tulen tulevana syksynä opastamaan teidät opiskelun saloihin täällä lappeen Rannoilla.

Tuutoreina olemme teidän fuksien tukena ensimmäiset viikot sekä yliopisto-opintojen että opiskelijaelämän saralla. Opiskelun aloittaminen Lappeenrannassa on uusi ja jännä kokemus varmasti joka ikiselle, mutta uudet kaverit ja tapahtumat tekevät siitä ikimuistoisen.

Fuksiviikoista suosittelen ottamaan kaiken irti ja avoimin mielin tutustua kanssaopiskelijoihin. Onnittelut vielä opiskelupaikasta ja tervetuloa LUT yliopistoon. Nähdään syksyllä.

Alman kuva

Alma Liukkonen

Tervehdys just sulle!

Olen Alma, 20-vuotias kemiantekniikan toisen vuoden opiskelija. Olen kotoisin Savosta Pieksämäeltä ja olen löytänyt tieni Lappeenrantaan. Toimin yhtenä tuutoreista nyt syksyllä ja muiden huippu tuutoreiden sekä pHuksivastaavan kanssa pidämme huolen, että löydätte paikkanne mahtavaan joukkoomme yliopistolla!

Fuksivuodessa ehdottomasti oli parasta hyvä ryhmähenki, uudet ystävät sekä erityisesti fuksiviikot. Muutin itse uuteen kaupunkiin, joten jännitystä oli ilmassa. Parhaiten joukkoon pääseminen onnistui, kun menin omana itsenäni ja osallistuin tapahtumiin ennakkoluulotta. Joten suosittelen samaa sinullekin, niin saat kaiken ilon irti fuksivuodestasi. Hyvän päätöksen olet tehnyt, kun olet päättänyt liittyä joukkoomme, joten onnittelut opiskelupaikasta ja syksyllä nähdään!

Emman kuva

Emma Pukki

Moikka!

Ensimmäisenä onnittelut opiskelupaikasta sekä just Kemiantekniikan valitsemisesta! Voin vannoa, ettei siun fuksivuodesta tuu tylsää meiän kanssa! Mie oon Emma, yks teiän tuutoreista. Harrastan urheilua sekä kaikenlaista ulkoilua oman koiran kanssa. Oon aito Etelä-Karjalainen ja sellasia teistäkin tulee – ainakin osittain kunhan lappeen Rantaudutte tänne! 🙂 Parhaat muistot opiskeluajoista saatte varmasti fuksivuodelta!

Tosiaan, niin kuin itsekkin sanon nyt ja varmasti kaikki muutkin sanovat, ei tarvitse jännittää – vaikka kyllähän hyppy tuntemattomaan uudelle paikkakunnalle varmasti kutittaa vatsanpohjassa. Mut hei, me tuutorit ollaan täällä yhdessä jännäämässä teiän kanssa ja saattamassa teitä yliopistoelämän alkuun. Nauti kesästä, kohta nähdään!!

Suvin kuva

Suvi Rantanen

Moikkuu!

Tervetuloa Lappeenrantaan! Mun nimi on Suvi ja olen 21-vuotias kemiantekniikan toisen vuoden opiskelija. Olen kotoisin Espoosta ja saatan olla just sun tuutori. Minä ja muut tuutorit tullaan ohjaamaan teidät opintojen ja teekkarielämän alkuun.

Omassa fuksivuodessa parasta oli uusiin ihmisiin tutustuminen ja heidän kanssa vietetty aika niin tapahtumissa, kuin opiskellessakin. Heti alusta asti olen viihtynyt hyvin Lappeenrannassa ja toivon, että saan välitettyä teille saman tunteen ja yhtä kivan fuksivuoden mitä itselläni oli! Syksyllä kannattaa tulla avoimin mielin ja osallistua tapahtumiin. Niistä saa helposti uusia kavereita ja hauskoja muistoja 😊

Onnittelut vielä opiskelupaikan saamisesta ja nähdään ensi syksynä!

Iidan kuva

Iida-Maija Sihvo

Moikka!

Oon Iida, toisen vuoden kemiantekniikan opiskelija ja yks teidän tulevista tutoreista! Oon 19-vuotias ja alun perin kotosin Helsingistä. Kotiuduin Lappeenrantaan tosi hyvin ja toivon, että pystyn tutorina auttamaan teitäkin saamaan omat opinnot hyvin alkuun ja pääsemään osaksi opiskelijakulttuuria.

Parasta mun omassa fuksivuodessa oli ehdottomasti uudet kaverit ja kaikki erilaiset tapahtumat. Kannattaa siis rohkeasti tulla mukaan erityisesti kaikkiin fuksiviikon tapahtumiin, vaikka saattaa vähän jännittää. Muistakaa, että tosi moni muukin muuttaa muualta Suomesta tänne opiskelemaan, eikä tunne vielä ketään. Älkääkä turhaan jännittäkö opintojenkaan aloittamista, kaikki selviää ensimmäisinä viikkoina!

Paljon onnea vielä opiskelupaikasta ja nähdään syksyllä!