pHuksivastaava ja tuutorit

Tuutorit ja pHuksivastaava toimivat oppainasi ensimmäisinä viikkoina, kun saavut yliopistolle. Tuutorit ohjeistavat ja auttavat sinut opiskelun alkuun. Yhdessä pHuksivastaavan kanssa he pitävät myös huolen, että kaikki pitävät hauskaa ja tutustuvat toisiinsa sekä teekkari- ja opiskelukulttuuriin.

Lue lisäksi killan lehti uusille opiskelijoille: Käyttöturvallisuustiedote 2022

Opri Partanen – pHuksivastaava

Moikkuu! Mä oon Opri, 22-vuotias keteläinen. Alotan syksyllä neljännen vuoden opinnot ja samalla toimin uusien fuksien fuksivastaavana. Kotosin oon Kuopiosta Savon maan sydämestä.

Ihan ensimmäiseksi, onnittelut opiskelupaikasta! Mahtavaa saada uusia tyyppejä mukaan meidän porukkaan (KeTeKuplaan)! Yhdessä minä ja tuutorit autetaan teidät alkuun niin opiskelussa kuin teekkarikulttuuriin tutustumisessa.

Toivottavasti tulette avoimin mielin mukaan tapahtumiin ja yhteiseen tekemiseen heti fuksiviikkojen alussa. Teitä on tulossa tänne lappeen Rannoille ympäri Suomea, joten luvassa on varmasti paljon uusia kavereita. Ensimmäiset päivät ovat jokaiselle jännittävää aikaa, kun ollaan uuden edessä. Porukkaan kuitenkin mahtuu jokainen omana itsenään eikä tarvitse jännittää turhia, hyvin se menee 🙂 Nähdään syksyllä!

Tuutorit

Magnus Kaurinkoski

Moikka!

Mä olen Magnus, kaverit käyttävät usein lempinimeä Magge. Olen 22-vuotias ja aloitan syksyllä toisen vuoden opinnot kemiantekniikalla. Olen kotoisin Espoosta, mutta olen asunut ulkomailla suurimman osan elämästäni, joten puhun sujuvasti myös englantia.

Omassa fuksivuodessani oli ehdottomasti parasta se, että tutustuin upeisiin uusiin ihmisiin. Me pyrimme muiden tuutoreiden kanssa siihen, että teidän kaikkien fuksivuodesta tulee unohtumaton. Joten kannustan teitä kaikkia tulemaan rohkeasti mukaan tapahtumiin ja ottamaan fuksivuodesta irti mahdollisimman paljon.

Onnittelut vielä uudesta opiskelupaikasta!

Leevi Antelo

Moro!

Mun nimi on Leevi ja ikää mittarissa 22 vuotta.Syksyllä alkaa mun toinen opiskeluvuosi kemiantekniikalla lappeen Rannoilla. Alkuni oon saanu Lapuan lakeuksilla mutta nyt jo jotenkin kotiutunut tänne itä-suomalaisten keskuuteen.

Siistiä päästä ohjaamaan teidän opiskelun aloitusta. Luvassa varmasti teekkarihommia, yöelämää ja opiskelua. Mun mielestä parasta pHusivuodessa oli erilaisten tapahtumien kirjo ja niiden mukanaan tuomat ystävät ja kaverit.

Loppuun muutama vinkki mitä tarvitaan lappeen Rannoilla:
– Avoin mieli
– Innokkuutta
– Pikkuisen rohkeutta ja kykyä heittäytyä
näillä pärjää pitkälle!
Nähdään syksyllä!
ps. Tästä tulee mahtava vuosi!

Veera Nevala

Moikka!

Oon Veera ja alotan nyt syksyllä toisen vuoden kemiantekniikan opinnot. Ikää on kertynyt 20 vuotta ja oon kotosin Keravalta 🙂 toimin siis teidän fuksien yhtenä tuutoreista!

Omassa fuksivuodessa parasta oli ehdottomasti kaverit, aivan uusien asioiden opettelu sekä opiskelijaelämään tutustuminen.

Itseäni ainakin vuosi sitten jännitti aloittaa opiskelut täällä lappeen Rannoilla, mutta tuutorien sekä kavereitten avulla se oli kuitenkin helppoa. Älä stressaa siis koulun aloitusta sillä me tuutorit huolehditaan kyllä et pääsette hyvin alkuun opinnoissa ja yliopistoelämässä!

Onnea vielä opiskelupaikasta, teit oikean päätöksen, kun valitsit juuri LUTin.

Veeti Kytöläinen

Moro!

Mä oon Veeti ja aloittelen toista vuottani kemiantekniikan opiskeluissa ja toimin yhtenä teidän tuutoreista. Ikää multa löytyy 22 vuotta ja olen kotoisin Lopen perunapeltojen keskeltä.

Tervetuloa teille kaikille uusille fukseille tänne lappeen Rannoille mahtavaan opiskelijayhteisöön mukaan! Minä ja muut tuutorit pidetään huoli, että opitte yliopisto-opiskelun ja teekkarielämän tavoille.

Itselle parasta omassa fuksivuodessani oli monet uudet ystävät ja hienot kokemukset erilaisten tapahtumien parissa. Suosittelen siis teille kaikille avoimuutta ja rohkeutta lähteä moneen asiaan mukaan, niin saatte mahdollisimman paljon irti omasta fuksivuodestanne.

Kasper Kettunen

Moro!

Mie oon Kasper. Ikää 21 vuotta, kotoisin oon Joensuusta ja aloittelen syksyllä toista vuotta opintojen parissa.

Minä ja tuutorikollegani tullaan pitämään huoli, että teistä jokainen pääsee opintoihin mukavasti kiinni ja oppii opiskelijaelämän tärkeimmät temput. Omassa fuksivuodessa ehdottomasti parasta oli uudet piirit ja kaverit sekä opiskelijatapahtumat, joihin kannustan teitä kaikkia reippaasti osallistumaan alusta alkaen.

Lämpimät onnittelut opiskelupaikasta ja nähään syksyllä!

Tinka-Lotta Jaakola

Moiii, mä oon Tinka 21-vuotias ja oon yks teijän tulevista tuutoreista! Mä oon alunperin kotosin Vantaalta ja ihastunut Lappeenrantaan ensimmäisen vuoden aikana. Syksyllä alotan siis toisen vuoteni labrojen ja kaavojen parissa kemiantekniikalla. Meidän tuutorien tehtävä on auttaa teijät alkuun opiskeluissa ja näyttää teille millaista teekkarikulttuuri on meijän LUT:issa.

Kun mun fuksivuoteni alkoi, en tuntenut ketään entuudestaan ja ai että kyllä jännitti. LUT:in mahtavan yhteishengen ja hauskojen tapahtumien ansioista uusiin ihmisiin tutustuminen oli todella helppoa. Uudet ihmiset ja unohtumattomat opiskelija tapahtumat ovatkin päällimmäisenä mielessä fuksivuodelta.

Vinkkinä neuvoisin teitä tulemaan kouluun ennakkoluulottomasti ja suosittelen osallistumaan yhteisiin tapahtumiin avoimesti! En malta odottaa, että päästään pitämään hauskaa yhdessä. Pidemmittä puheitta onnittelut opiskelupaikasta ja nähdään syksyllä!

Sara Viitala

Moi kaikki oon Sara. Oon 22- vuotias ja alotan syksyllä mun toisen vuoden opinnot kemiantekniikan parissa täällä Lappeenrannassa. Kotoisin oon Vantaalta, ja oon yks teidän uusista tuutoreista!

Meiän tuutoriporukka tekee kaikkensa toivottaakseen teidät tervetulleiksi LUTin maailmaan ja auttaa teitä kaikessa tarvittavassa, sekä tutustuttaa teidät teekkarikulttuuriin. Omassa fuksivuodessa parasta olivat minulle uudet ihmiset ja kokemukset joita se toi mukanaan.

Odotan innolla kaikkien tapaamista! Muistakaa avoin mieli, vaikka uusi koulu onkin aina jännittävä asia. Vielä kerran onnea opiskelupaikasta, ja tervetuloa kemianteekkarien maailmaan!

Ada Juujärvi

Moikka!

Mää oon Ada, 20-vuotias nyt toista vuotta alottava kemiantekniikan opiskelija. Oon kotoisin Muuramesta (Jyväskylän läheltä) ja alotin ite LUTissa ketään tuntematta ja Lappeenrannassa koskaan aikasemmin käymättä. Mua jännitti opintojen alotus tosi paljon ja niin varmaan monia teistäkin, mut nou hätä koska me tuutorit pidetään kyllä hyvää huolta siitä että teijän opiskelijaelämä lähtee hyvin käyntiin ja pääsette sisään mahtavaan teekkarikulttuuriin!

Fuksivuodesta ja fuksiviikoista tulee varmasti tosi kivat ja unohtumattomat kuhan lähette avoimin mielin kaikkeen touhuun mukaan 🙂 hurjasti onnea opiskelupaikasta, syksyllä nähdään!

Fuksiviikoille kannattaa ehdottomasti osallistua avoimin mielin, yhdessä myö tehdään fuksivuodesta unohtumaton!

Nähdään syksyllä!