pHuksivastaava ja tuutorit

Tuutorit ja pHuksivastaava toimivat oppainasi ensimmäisinä viikkoina, kun saavut yliopistolle. Tuutorit ohjeistavat ja auttavat sinut opiskelun alkuun. Yhdessä pHuksivastaavan kanssa he pitävät myös huolen, että kaikki pitävät hauskaa ja tutustuvat toisiinsa sekä teekkari- ja opiskelukulttuuriin.

Lue lisäksi killan lehti uusille opiskelijoille: Käyttöturvallisuustiedote 2021

Roope Haikarainen – pHuksivastaava

Oon tosiaan Roope ja alottelen nyt syksyllä kolmatta vuotta kemiantekniikan parissa. Olen kotoisin Kauniaisista, eli jalkapallokentän kokoiselta alueelta keskeltä Espoota. Itse päädyin LUT:iin koska sorruin kovan painostuksen alla… Enkä ole katunut yhtään!

Toimin siis teidän pHuksivastaavananne, ja tavotteena olisi, että saan perehdytettyä teidät kaikki tähän mystiseen teekkarikulttuuriin. Mun tehtävänä ois, että wappuna te kaikki olette kiven kovia teekkareita. Ei kuitenkaan tarvii stressata tätä taikka opiskelujen alkua! Tuutoreiden avulla saatte kaikki oleellisimmat kouluasiat kuntoon ensimmäisten viikkojen aikana, ja teekkareiksi kasvatte tasaisesti vuoden aikana.

Tulette kaikki tutustumaan uusiin ihmisiin ja varmasti saamaan monia uusia kavereita. Siksi kannustankin vahvasti tulemaan avoimin mielin ja osallistumaan kaikkeen mukaan.

Ja vielä kerran, onnittelut LUT:iin pääsystä ja nähdään syksyllä!

Tuutorit

Essi Merkkiniemi

Moikka!

Oon Essi, 21-vuotias toisen vuoden kemiantekniikan opiskelija.

Oon Oulusta kotoisin ja lähtöä Rannoille en ole katunut! Mun ja muiden tutoreiden tavoitteena on tehdä teidän fuksivuodesta mahdollisimman hyvä ja saada teidän opinnot käyntiin sujuvasti!

Oman fuksivuoden kohokohta oli ehdottomasti fuksiviikko ja kaikki uudet opiskelijakaverit, joten suosittelen lämpimästi teitä kaikkia osallistumaan tapahtumiin ja tutustumaan muihin omana itsenänne. Jokainen teistä löytää täältä varmasti kavereita.

Joitakin teistä saattaa jännittää opiskelujen alku tai uudelle paikkakunnalle muuttaminen, mutta älkää liikaa stressatko. Omalla kokemuksella voin sanoa, että kaikki kylläjärjestyy! Me ollaan teidän tukena ja käydään yhdessä kaikki tarvittava läpi.

Isot onnittelut opiskelupaikasta ja syksyllä nähdään!

Miko Suominen

Morjens!

Mä olen Miko, 21-vuotias nuorimies Kirkkonummelta. Aloitan nyt toista vuotta täällä kemiantekniikalla ja tuun toimimaan yhtenä teidän tuutoreistanne. Tämän vuoden tuutori -lineup onkin ihan huippuluokkaa, joten teillä kävi tuuri 😀

Lappeenrannassa on tosi mukavaa ja hauskaa opiskella, ja mä aion tutustuttaa teiät siihen ja pitää huolta että teillä on vähintään yhtä hauskaa kun mulla oli fuksivuotenani. Ei kannata kauheesti stressaa opiskelua, me opastetaan siihen hyvin ja varmistetaan että pääsette hyvin alkuun 🙂

Parasta opiskelussa on ehdottomasti opiskelukaverit, ja heihin pääsettekin sitten tutustumaan opiskelutapahtumien ja opiskelun lomassa.

Nähdään syksyllä!

Nora Perälä

Heippa!

Mun nimi on Nora ja oon 20-vuotias. Olen kotoisin Lahdesta, mutta pian olen asunut vuoden Lappeenrannassa. Syksyllä lähtee käyntiin toinen vuoteni kemiantekniikalla.

Mä olen yksi teidän tuutoreista tänä syksynä. Mun homma on pitää huolta siitä, että teidän pHuksien yliopisto-opintojen aloitus on mahdollisimman sujuva ja sukellus teekkarikulttuuriin mahdollisimman mieleenpainuva.

Monilla teistä saattaa olla edessä muutto vieraalle paikkakunnalle ja siihen liittyvä huoli uuteen ympäristöön sopeutumisesta. Ei kuitenkaan kannata stressata liikaa, koska voin luvata, että huolet ja jännitys häviävät ensimmäisten viikkojen aikana.

Orientaatioviikon ohjelmaan kannattaa todellakin osallistua, koska sieltä löydät meidät kaikki mahtavat tuutorit ja tapaat muita kanssaopiskelijoita.

Onnittelut vielä opiskelupaikasta ja nähdään syksyllä!

Elisa Rämä

Heii!

Oon Elisa, yks teidän tuutoreista. Opiskelen toista vuotta Kemiantekniikalla ja ikää on kertynyt 22 vuotta. Lukiovuosista lähtien oon asunu Helsingissä, kotoisin oon Haminasta. Kaakonkulmalle palasin viime syksynä, kun alotin opiskelut fuksina LUT:issa.

Onnittelut Kemiantekniikan valitsemisesta! Fuksivuodesta tulee kreisi. Me tuutorit ollaan tukena ja turvana ja erityisesti opettamassa teille teekkaarikulttuurin salat. Älkää siis suotta jännittäkö opintojen aloittamista, kaikki kyllä selviää aikanaan.

Nähdään syksyllä!

Mikko Kohvakka

Helou!

Miä oon Mikko, 21-vuotias toisen vuoden kemiantekniikan opiskelija. Lappeen Rannoille muutin Mikkelistä ja nyt tosiaan toimin ens syksyn yhtenä teidän tuutoreista! Me huolehditaan että pääsette opinnoissa hyvään alkuun ja osaksi tätä opiskelijayhteisöä.

Parasta omassa fuksivuodessa oli ehdottomasti uudet ystävät, opintotuki ja tietenkin fuksiviikot ja tapahtumat, joista suosittelen teidänkin ottavan mahdollisuuksien mukaan kaikki irti. Tulkaa siis rohkeesti mukaan, me tuutorit autetaan ja kerrotaan kaikki mitä teidän pitää tietää.

Onnittelut vielä opiskelupaikasta ja tervetuloa Lappeenrantaan!

Syksyllä nähdään!

Senni Kärkkäinen

Morjens ja tervetuloo Lappeenrantaan!

Oon Senni, 19-vuotias ja aloitan nyt toisen vuoden kemiantekniikan opinnot. Oon kotosin nimpal mukavast Turust, tält pualt jokke ja tänä syksynä toimin sit yhtenä teirän tuutoreist, hauskaa!!

Me tuutorit autetaan teitä pääsemään alkuun opinnoissanne ja osaksi opiskelijakulttuuria, joten älkää pelätkö, kaikki kyllä selkenee ensimmäisten viikkojen aikana.

Vuosi sitten lappeen Rannoille saapuessani ihastuin kaupunkiin ja LUTiin heti ekoilla viikoilla! Oon tutustunut täällä ihaniin ja aivan mahtaviin ihmisiin. Osallistukaa siis rohkeasti vain mahdollisimman paljon kaikkeen toimintaan, älkääkä stressatko liikaa. Kaikki varmasti löytää oman paikkansa täällä!

Suuret onnittelut vielä opiskelupaikasta, hyvä valinta! 😉

Milla Kopisto

Moikka!

Ensinnäkin onnittelut opiskelupaikasta! Aivan mahtavaa, kun päätit lähteä just lappeen Rannoille kemiantekniikkaa opiskelemaan!

Mun nimi on Milla ja oon 20-vuotias toista vuottaan aloitteleva kemiantekniikan opiskelija täältä Lutista. Alunperin olen Lappeenrantaan Vantaalta rantautunut ja lopulta vallan rakastunut tähän kaupunkiin.

Odotan innolla tulevaa vuotta teidän fuksien kanssa! Fuksiviikoista kannattaa mahdollisuuksien mukaan ottaa kaikki irti. Informaatiota tulee ensin paljon, mutta sen lisäksi on myös kaikkea muuta ohjelmaa, jonka kautta pääsette tutustumaan toisiinne ja uuteen opiskelukaupunkiinne.

Me tuutorit autamme teidät alkuun opinnoissa ja osaksi tätä opiskelijayhteisöä.

Tulkaa siis rennoin ja uteliain mielin, tervetuloa!

Vilma Mikkola

Moi!

Onnittelut opiskelupaikasta!

Mie oon Vilma, toisen vuoden kemiantekniikan opiskelija. Oon kotoisin maailman suurimman puukirkon kupeesta (Kerimäeltä) ja oon 19-vuotias.

Olen yksi teidän tuutoreista ja autan teitä pääsemään alkuun opinnoissa sekä tutustumaan opiskelijaelämään.

Oma fuksivuosi meni vähän eri tavalla koronasta johtuen, mutta se oli silti mukava. Pääsin tutustumaan uusiin ihmisiin ja sain uusia kavereita.

Fuksiviikoille kannattaa ehdottomasti osallistua avoimin mielin, yhdessä myö tehdään fuksivuodesta unohtumaton!

Nähdään syksyllä!