pHuksivastaava ja tuutorit

Tuutorit ja pHuksivastaava toimivat oppainasi ensimmäisinä viikkoina, kun saavut yliopistolle. Tuutorit ohjeistavat ja auttavat sinut opiskelun alkuun. Yhdessä pHuksivastaavan kanssa he pitävät myös huolen, että kaikki pitävät hauskaa ja tutustuvat toisiinsa sekä teekkari- ja opiskelukulttuuriin.

Lue lisäksi yliopiston Fuksiopas ja killan lehti uusille opiskelijoille: Fuksiopas
Käyttöturvallisuustiedote 2023

Magnus Kaurinkoski – pHuksivastaava

Moro!

Mä oon Magnus, tunnetaan paremmin nimellä Magge. Oon Espoosta kotosin ja nyt kesällä täytän 23 vuotta. Syksyllä aloitan kolmannen vuoden opinnot kemiantekniikalla. Mä toimin tänä vuonna teiän fuksivastaavana ja meikäläisen tavoite on se, että vappuna teillä kaikilla olisi valkoinen teekkarilakki päässä. Tämä onnistuu hyvin sillä että käytte aktiivisesti tapahtumissa ja suoritatte vaaditut läystäkepisteet.

Toimin tuutoreiden sekä killan hallituksen kanssa yhteistyössä, jotta teille tulisi paras mahdollinen fuksivuosi. Kannustan teitä ottamaan mahdollisimman paljon irti fuksivuodesta ja erityisesti fuksiviikoista. Omassa fuksivuodessani oli ehdottomasti parasta se, että tutustuin upeisiin uusiin tyyppeihin ja olen varma et tekin saatte ikuisia ystäviä tän vuoden aikana.

Kaikille vielä suuret onnitellut uudesta opiskelupaikasta, nähdään fuksiviikoilla!

Tuutorit

Miro Muinonen

Moikka!

Mie oon Miro ja ikää on lasissa 21 vuotta. Oon alunperin kotosin Joensuusta Pohjois-Karjalan perämetsistä ja alottelen tässä toista vuotta ketellä. Mie ja muut kollegat varmasti pidetään huoli että opitte opiskelun metkut niin luennoilla kuin niiden ulkopuolella. Kaikenlaisia teekkaritouhuja tullaan varmasti harjottamaan porukalla pitkin toiminnantäyteistä vuotta 🙂 Ehottomasti tulkaa tapaamaan vanhempia tieteenharjoittajia meiän omalle kiltikselle! Ite sain sitä kautta monet hyvät kahvit ja kaverit.

Kaikenlaisiin touhuihin kannattaa aina lähtee mukaan avoimilla mielin niin ei tuu sitten myöhemmin harmitelluks ettei ottanu osaa. Eihän sitä tiiä mistä tykkää jollei sitä kertaalleen kokeile.

Vielä kerran lämpimät onnitellut kaikille opiskelupaikan saamisesta ja tervetuloa! 🙂

Mari Saarinen

Moi!

Mä oon Mari ja oon yks teidän tuutoreista! Oon 22-vuotias, kotoisin Espoosta ja mulla alkaa nyt toinen vuosi kemiantekniikalla.

Kun muutin Lappeenrantaan, en tuntenut entuudestaan ketään ja mua jännitti aivan kamalasti. Kuitenkin fuksiviikoilla osallistumalla kaikkeen mahdolliseen järjestettyyn tapahtumaan, tutustuin moneen ihanaan tyyppiin, jotka on vieläkin mun hyviä kavereita!

Kannustankin teitä osallistumaan tapahtumiin, vaikka ei tuntiskaan vielä kunnolla ketään.

Mulla oli ihan mieletön fuksivuosi ja en malta oottaa että pääsen luomaan teille samanlaista kokemusta.

Paljon onnea vielä uudesta opiskelupaikasta! Tuutte varmasti viihtymään Lappeenrannassa, nähdään syksyllä!

Lasse Kylä-Kause

Hei!

Mun nimi on Lasse ja oon yksi tän vuoden tuutoreista. Itellä alkaa nyt toinen vuosi kemiantekniikan opiskeluja, vaikka tuntuu että vasta äsken aloitinkin. Aika on siis mennyt todella nopeesti kun tekemistä on riittänyt, niin opiskelun puolesta kuin vapaa-ajallakin.

Viime syksynä muutin lappeen Rannoille toiselta puolen Suomea, Eurasta, ja nyt monella teistäkin on todennäköisesti edessä muutto uuteen kaupunkiin. Ekana vuonna moni asia on uutta ja vierasta, mutta ei huolta, me tuutorit kyllä tutustutetaan teidät yliopistoelämän saloihin!

Nähdään pian!

Aapo Ranta-Lassila

Moro!

Oon Aapo, 21-vuotias keteläinen. Alotan toisen vuoden opinnot nyt syksyllä. Oon alun perin kotosin Tuusulasta.

Onnittelut kaikille opiskelupaikasta! Ensimmäinen opiskeluvuosi tulee olemaan varmasti mahtava täällä Lappeenrannassa. Avoimella ja positiivisella fiiliksellä pärjää pitkälle. Mä ja muut tuutorit autetaan teidät opintojen alkuun ja mukaan opiskelijaelämään.

Nähdään syksyllä!

Siiri Turunen

Moikka!

Miä oon Siiri. Ikää löytyy 22-vuotta ja syksyllä alkaa mun toinen vuosi täällä kemiantekniikalla. Oon kotoisin possojen ja meren ääreltä Kotkasta.

Opintojen alottaminen varmasti jännittää, siksi me tuutorit ollaan täällä pitämässä teistä huolta, joten ei hätää! Mun vinkki on se et osallistukaa rohkeesti sellasiinkii tapahtumii mitkä ei vältämättä kiinostakkaan.

Fuksivuodessa oli parasta uuteen kaupunkiin, uusiin kavereihin ja yliopistoelämään tutustuminen.

Alex Hardt

Moi!

Mun nimi on Alex ja oon 21-vuotias toista vuotta aloittava kemiantekniikan opiskelija. Alun perin oon kotoisin Keravalta ja tuun olemaan yksi teidän tuutoreistanne.

Minä ja muut tuutorit ollaan teidän aloittavien opiskelijoiden tukena opintojen ja opiskeluelämän alkumetreillä. Lappeenrannan opiskelija- ja teekkarikulttuuri tulee jokaiselle siis varmasti tutuksi. Oma fuksivuoteni oli mahtavaa aikaa täynnä hyviä hetkiä. Parhaat muistot syntyivät uusiin ihmisiin tutustuessa ja erilaisissa tapahtumissa rellestäessä.

Opiskeluajasta saa eniten irti, kun suhtautuu kaikkeen iloisin mielin ja uskaltaa lähteä yhteisiin juttuihin mukaan hyvällä fiiliksellä. Näitä neuvoja mielessä pitäen fuksivuodesta tulee varmasti hieno kokemus jokaiselle. Onnittelut opiskelupaikasta ja nähdään syksyllä!

Tuuli Koivunen

Heips kaikki!

Oon Tuuli, 21-vuotias toista opiskeluvuotta aloitteleva keteläinen ja kotoisin Kaarinasta (Turun naapurista).

Vuosi sitten oli jännää aloittaa opiskelu itselleni aivan tuntemattomassa kaupungissa ketään ennestään tuntematta. Opiskelijaelämään pääsi kuitenkin nopeasti sisälle meijän mukavien tuutorien ja monipuolisten tapahtumien ansiosta. Vuoden aikana oon saanut tutustua upeisiin tyyppeihin ja ihastunut uuteen kotikaupunkiini.

Yhdessä tuutorikollegoideni ja killan kanssa yritämme tehdä parhaamme, jotta opintojenne aloitus olisi mahdollisimman sujuva ja pHuksivuodestanne jäisi kasa hyviä muistoja.

Kivaa saada teidät uudet pHuksit osaksi meidän mahtavaa KeTeKin porukkaa ja LUTin opiskelijayhteisöä, nähdään pian!

Opintoneuvoja

Nora Perälä

Moikka ja tervetuloa Lappeenrantaan!

Olen neljännen vuoden opiskelija ja alun perin kotoisin Lahdesta. Opintojeni lisäksi työskentelen kemiantekniikan opintoneuvojana osana yliopiston henkilökuntaa. Opintoneuvojana tehtäväni on varmistaa, että pääset hyvin alkuun opinnoissasi ja saat tarvittaessa apua opintoihisi liittyvissä asioissa koko opintojesi ajan. Löydät yhteystietoni eLutista ja Tuudosta.

Mukavaa kesän jatkoa ja tavataan syksyllä!