Yrityksille

Haalarimainokset

Lappeenrannassa opiskelijahaalareita käytetään paljon, joten ne ovat erittäin hyvä ja näkyvä tapa yrityksien mainostaa.

KeTeKillä on aina tyylikkään mustat haalarit. Kemiantekniikalle otetaan sisään vuosittain 60 opiskelijaa kandi puolelle ja maisteripuolelle useampi kymmenen opiskelijaa ja heille tilataan haalarit syyskauden aikana. Lappeenrannassa opiskelijahaalareita käytetään paljon, joten ne ovat erittäin hyvä ja näkyvä tapa yrityksien mainostaa. Haalarimainoksia on erihintaisia, riippuen paikasta. Teemme hyvin mieluusti useamman vuoden sopimuksia kerrallaan ja niihin sisältyy myös usein mainos kiltamme internet-sivuille. Ota yhteyttä yrityssuhdevastaavaamme yritys@kemiantekniikankilta.fi

Tehdään meille yhdessä hyvä yhteistyösopimus! Uusia ideoita yhteistyöstä otetaan myös vastaan.

Excursiot

Kursiot antavat opiskelijoillemme käytännön näkökulmia siitä mitä kemianalan yritykset käytännössä ovat ja millaiset ovat työllistymismahdollisuudet sekä mahdollisuus verkostoitua. Yrityksille avautuu mahdollisuus avata omaa erityisosaamistaan sekä tavata tulevaisuuden työntekijöitä.

KeTeK tekee vuodessa 1—2 kursiota suuntautuen kemianalan yrityksiin ympäri Suomen. Kursiot antavat opiskelijoillemme käytännön näkökulmia siitä mitä kemianalan yritykset käytännössä ovat ja millaiset ovat työllistymismahdollisuudet sekä mahdollisuus verkostoitua. Yrityksille avautuu mahdollisuus avata omaa erityisosaamistaan sekä tavata tulevaisuuden työntekijöitä. Lisäksi kiltamme kautta pystyy viemään viestiä yliopistolle siitä, mitä valmistuneen kemiantekniikan diplomi-insinöörin tulisi osata ja mihin kannattaisi teidän mielestä painottaa.

Vuosijuhlat

Sitsit

Vuosijuhlat ja sitsit ovat erinomaisia mahdollisuuksia tuoda yritystä positiivisella tavalla esille mainoksilla nimilapuissa ja pöytäkolmioissa tai puheenvuoron avulla.

Kiltamme järjestää joka vuosi akateemiset vuosijuhlat ja vähintään yhdet akateemiset pöytäjuhlat eli sitsit. Näissä tapahtumissa syödään, juodaan, lauletaan, pidetään puheita sekä tanssitaan. Vuosijuhlat sekä sitsit ovat erittäin hyvä mahdollisuus tuoda yritystä positiivisella tavalla esille mainoksien avulla nimilapuissa, pöytäkolmioissa tai puheenvuoron avulla. Yksi hyvä mainos on myös sponsoroidut tarvikkeet kuten servietit, snapsilasit tai snapsikierros.