KeTeK ry
The Right Kind of Chemistry Since 1976

Tuutorit

Takaisin yläsivulle

Lukuvuoden 2016—2017 Tuutoreiden esittely

Iita

IITA HINKKANEN

Moi!

Olen Iita Parikkalasta ja olen toisen vuoden kemiantekniikan opiskelija. Onnittelut pääsystä opiskelemaan LUT:iin, Suomen parhaimmalle opiskelijapaikkakunnalle! Toimin siis yhtenä teidän tuutoreistanne ja pyrin auttamaan teitä parhaani mukaan opiskelujen alussa ja sen aikana. Sanotaan, että yliopistossa opiskelu on elämän parasta aikaa ja totesin sen itsekkin kuluneen vuoden aikana. Takaan, että fuksivuosi tulee olemaan ikimuistoinen ja siitä kannattaakin ottaa kaikki irti. 
Nähdään fuksiviikoilla! 

Aino

AINO RIMPELÄINEN

Moikka!

Olen Aino ja yksi teidän tulevista tuutoreistanne. Olen 20-vuotias, kotoisin Kauniaisista ja opiskelen toista vuotta kemiantekniikkaa täällä lappeen Rannoilla. Mielestäni fuksivuodessa parasta oli uusien, hyvien ystävien saaminen ja heidän kanssaan ajan viettäminen, opiskellen sekä juhlien. Toivon, että saavutte hyvillä mielin fuksiviikoille, sillä me ainakin jo odotamme teitä!

Taru

TARU MANKINEN

Moikka!

Olen Taru ja yksi teidän tuutoreistanne. Olen 21- vuotias, Kotkasta lähtöisin ja aloitan nyt toisen vuoden kemiantekniikan opiskelijana. Minun ensimmäinen vuoteni oli ihan huippu ja olen varma, että teilläkin tulee olemaan. Täältä saatte paljon uusia kavereita ja pääsette olemaan osa LUTin opiskelijayhteisöä, jossa ketään ei jätetä yksin. Nauttikaa ensimmäisistä viikoista, koska pHuksiviikot ovat ensimmäisen vuoden parhaimpia aikoja ja muistatte ne vielä pitkään. Syksyllä nähdään!

Vili

VILI VILENIUS

Moikka!

Nimi on Vili ja olen 21-vuotias pääosin Porvoosta ja Kajaanista kotoisin oleva kemiantekniikan opiskelija. Harrastan pyöräilyä ja kaikenlaisia tee se itse -juttuja tomaattien kasvatuksesta raketteihin sekä toimin myös killan kiltahuonevastaavana. Varsinaisten opiskelujen lisäksi opiskeluaika on loistava mahdollisuus kokeilla omia rajojaan ja katsoa elämää monista eri näkökulmista. Onnittelut opiskelupaikasta minunkin puolesta ja tervetuloa kokemaan ainulaatuinen opiskeluaika lappeen Rannoilla!

Nea

NEA VAHTER

Hei!

Olen Nea, 20-vuotias toista opiskeluvuottani syksyllä aloittava kemiantekniikan opiskelija. Alunperin olen kotoisin Kouvolan rajojen sisäpuolelta, mutta olen kotiutunut paremmin kuin hyvin lappeen Rannoille ensimmäisen opiskeluvuoteni aikana. Vapaa-aikaani tykkään käyttää hevosharrastukseni parissa. Parasta pHuksivuodessa oli moniin uusiin ihmisiin tutustuminen ja lukuisat opiskelijatapahtumat. Koko vuoden kruunasi teekkarilakki, jonka sai vihdoin laskea päähänsä Wappuna. Vaikka alkuun opiskelujen aloittaminen jännittäisikin, kannattaa olla avoimin mielin ja osallistua mahdollisimman moniin opiskelijatapahtumiin niin fuksivuodesta tulee varmasti ikimuistoinen. Onnea opiskelupaikasta ja nähdään syksyllä!

Meeri

MEERI HÄYRYNEN

Moikka!

Ja isot onnittelut uudesta opiskelupaikasta! Olen Meeri, 19-vuotias kemiantekniikan opiskelija ja yksi teidän tuutoreistanne valmiina auttamaan teidät opintojen alkuun. Vapaa-ajalla lenkkeilen, soitan pianoa, laulan kuorossa sekä olen aktiivisesti mukana opiskelijatapahtumissa. Alun perin olen kotoisin Savonlinnasta ja opinnot LUT:ssa aloitin syksyllä 2016. Ensimmäinen opiskeluvuoteni oli ikimuistoinen ja tapahtumarikas huipentuen uusien kavereiden kanssa vietettyyn Suomen pisimpään wappuun. Tehdään yhdessä myös sinun pHuksivuodestasi unohtumaton. Aurinkoista kesää ja nähdään syksyllä!