KeTeK 
 Since 1976.

Tuutorit

Takaisin yläsivulle

Lukuvuoden 2016—2017 Tuutoreiden esittely

Jukka

JUKKA NYKYRI

Hiiohoi!

Elikkäs olen Jukka, kakskymppinen kemiantekniikan opiskelija ja mahdollisesti sinun tuutorisi. Alunperin tulen Joensuusta, enkä ole hetkeäkään katunut päätöstäni lähteä tänne Saimaan rannalla kemiaa opiskelemaan. Täällä olen tutustunut monenlaisiin loistaviin ihmisiin, ei vain kemialta vaan myös muistakin killoista. Oma pHuksivuoteni oli ikimuistoinen ja toivon teillekin samanlaista kokemusta. Suosittelen olemaan aktiivisia niin opiskelussa että opiskelijakulttuurissakin. Ensimmäisen vuoden aloitus voi olla jännittävää, mutta kannattaa muistaa että asioilla on tapana järjestyä. Onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa lappeen Rannoille.

Hanna

HANNA KATAJA

Moikka!

Olen Hanna, yksi teidän tuutoreistanne. Vuosi sitten suuntasin parin välivuoden jälkeen Helsingistä lappeen Rannoille opiskelemaan, enkä ole hetkeäkään katunut. Muiden tuutoreiden kanssa pääsen tutustuttamaan teidät ainutlaatuiseen opiskelijayhteisöön, teekkarikulttuuriin ja yliopiston käytäntöihin. Kunhan olet avoimilla mielin, voin luvata unohtumattoman vuoden ja uusia loppuelämän kestäviä ystäviä. Onnittelut vielä opiskelupaikasta meillä ja nähdään syksyllä!

Marianne

MARIANNE KAUPPI

Moikka!

Olen Marianne, 19-vuotias ja kotoisin Klaukkalasta. Vapaa-ajallani pelailen lentopalloa ja vietän hauskaa opiskelijaelämää. Aloitan syksyllä toisen vuoteni kemiantekniikan opiskelijana täällä Lappeenrannassa ja tuutoroin teidät uudet pHuksit opiskelijaelämän alkuun. Fuksivuodestani mieleeni jäi parhaiten kaikki ihanat ihmiset joihin vuoden aikana tutustuin ja neuvonkin teitä olemaan avoimia ja osallistumaan aktiivisesti tapahtumiin niin fuksivuodestanne tulee varmasti yksi elämänne parhaista.

JP

JUKKA-PEKKA NIEMINEN

Moi!

Olen Jukka-Pekka, 21-vuotias toisen vuoden kemiantekniikan opiskelija. Olen kotoisin Hyvinkäältä ja toimin ensi syksynä yhtenä kemiantekniikan tuutoreista. Parasta pHuksivuodessa oli ehdottomasti uusiin ihmisiin tutustuminen ja Suomen Pisin Wappu. Killan ja kerhojen toimintaan osallistumalla uusia kavereita löytyy varmasti ja fuksivuodesta tulee monipuolinen ja antoisa. Onnea opiskelupaikasta lappeen Rannoilla ja nähdään syksyllä!

Junnu

JUNNU NIEMINEN

Moikka!

Olen Junnu Nieminen ja olen yksi teidän tulevista tutoreistanne. Olen 21-v ja kotoisin Porvoosta. Omassa fuksivuodessani parasta oli ehdottomasti olla uusien kavereiden kanssa opiskelijatapahtumissa. Voin sanoa, että teillä on varmasti tulossa upea ensimmäinen vuosi LUTissa, jonka aikana saa paljon uusia tuttavuuksia. Vielä omasta kokemuksestani voisin kertoa, että Lappeenrannassa on hienot mahdollisuudet harrastaa urheilua opiskelun ohella.

Tara

TARA HAIKONEN

Heippa, ja oikein paljon onnea opiskelupaikastasi!
Minä olen Tara Haikonen, 21-vuotias toisen vuoden kemiantekniikan opiskelija. Lappeenrantaan olen tullut Kouvolasta. Harrastan musiikkia, soitan ja laulan, sekä toimin kiltamme sihteerinä. Paras muistoni fuksiviikoilta onkin ilta, kun musisoin vanhempien opiskelijoiden kanssa. Olen tosi innoissani meidän tulevasta vuodesta. Uskon, että siitä tulee mahtava, ei kannata jännittää liikaa. Tervetuloa lappeen Rannoille!

Aleksi

ALEKSI KIURU

Moro!

Olen Aleksi 21v, toisen vuoden kemiantekniikan opiskelija Hyvinkäältä. Harrastan kaiken muotoista liikuntaa, etenkin salilla käyntiä ja lenkkeilyä. Kuten varmaan moni teistä, olin alkuun epävarma tulostani opiskelemaan lappeen Rannoille, mutta ensimmäinen vuosi osoittautui erittäin antoisaksi ajaksi. Ota mukaan positiivinen asenne ja ripaus aktiivisuutta, niin sinua odottaa lukuisat uudet ystävät, unohtumattomat kokemukset ja ikimuistoinen fuksivuosi!

Anna

ANNA HAUKILAHTI

Moi!

Olen Anna, 20v, ja aloitan syksyllä toisen vuoden LUT:ssa kemiantekniikalla. Olen kotoisin Pohjois-Savosta, Siilinjärveltä (siitä Kuopion pohjoispuolelta). Tiesin jo lukion alussa, että haluan lukemaan kemiaa ja tässä sitä nyt ollaan. Meidän fuksivuosi oli huikea ja mielestäni kaiken kruunasi viime keväänä vietetty aivan mahtava Wappu ja se hetki kun sain pitkän odotuksen jälkeen teekkarilakin päähäni. lappeen Rannoille opiskelemaan päätyminen oli hienoin juttu ikinä. Perinnerikkaan teekkarikulttuurin ja ihanien ihmisten ansiosta tänne kotiutuminen ei ole vaikeaa. Onnea opiskelupaikasta ja tavataan fuksiviikoilla!