KeTeK ry
The Right Kind of Chemistry Since 1976

pHuksivastaava ja tuutorit

Justus Hämäläisen kuva

Takaisin yläsivulle

pHuksivastaava, eli FV

Justus Hämäläinen

Moro!

Olen Justus, 22-vuotias ja aloitan syksyllä kolmannen vuoteni kemiantekniikan opiskelijana. Olen kotoisin täältä Lappeenrannasta ja tulen toimimaan ensi lukuvuotena teidän uusien fuksien pHuksivastaavana. Vapaa-ajalla tykkään liikkua luonnossa ja osallistua yliopiston kerhotoimintaan. pHuksivastaavana mun tehtävänä on kouluttaa teistä fukseista pesunkestäviä teekkareita ja tutustuttaa teidät Skinnarilan opiskelijaelämään. Parasta omassa fuksivuodessa oli varmasti moniin uusiin ihmisiin tutustuminen ja monenlaiset opiskelijatapahtumat, kuten Suomen Pisin Wappu. Uusien kavereiden löytäminen onnistuu varmasti osallistumalla kiltojen ja kerhojen tapahtumiin, kuin myös käymällä kiltahuoneella.
Jos teillä on jotain kysyttävää, vaikka opiskelujen aloittamisesta tai muusta, ottakaa vain rohkeasti yhteyttä, yhteystiedot löytyvät käyttöturvallisuustiedotteen lopusta. Onnittelut opiskelupaikan saamisesta ja nähdään syksyllä!

Tuutorit

Heini Teräsvallin kuva

Heini Teräsvalli

Moikka!

Mä olen Heini 24-vuotias (= ihan mummeli) toista vuotta aloittelemassa täällä Lappeenrannan teknillisessä kemiantekniikalla ja ehkä juuri Sun tuutori! Kotoisin mä olen Hämeenlinnasta ja kerkesin käydä kääntymässä Turussakin pari vuotta sitten kun opiskelin siellä matematiikkaa ja tilastotieteitä yliopistossa vuoden verran. Harrastan öljymaalausta, jonka mä itseasiassa aloitin vasta tuossa keväällä :D. Parasta mun omassa fuksivuodessa (vuosissa) oli korvamadoksi jäävät sitsilaulut ja of course uudet kaverit.

Turkuun verrattuna täällä opiskeluun kannustetaan vähän joka suunnasta enemmän ja opinnot edistyvät melkein itsestään (huvia unohtamatta)! Lappeenranta opiskelukaupunkina on aivan loistava, tekemistä riittää vaikka pienempi kylä onkin ja kulkuyhteydet keskustasta Skinnarilaan kampukselle (n. 6km) on todella hyvät, jos miettii ottavansa kämpän keskustan suunnalta niin kuin minä. Ei muuta kuin hauskaa kesän jatkoa ja opiskeluintoa™!

Joni Lampilan kuva

Joni Lampila

Hei!

Meikäläinen on Joni Lampila, 21-vuotias toisen vuoden kemiantekniikan opiskelija, alun perin kotoisin Kuusankoskelta, Kouvolasta. Tulen ensi syksynä yhdessä tämän hilpeän (puisto)kemistituutorijoukon kanssa ohjaamaan teidät pHuksit teekkarielämänne alkuun. Meiltä saat vastauksen jokaiseen mieltäsi painavaan kysymykseen.

Fuksivuosi tuo tullessaan paitsi mielenkiintoisia opintoja, myös mukaansatempaavia tapahtumia, joista ei kannata jäädä paitsi! Jätä siis turha hermoilu kotiin, tule avoimin mielin, omana itsenäsi ja löydä uusi kotisi lappeen Rannoilta!

Karri Koskisen kuva

Karri Koskinen

Moi!

Olen Karri, 21-vuotias toisen vuoden kemiantekniikan opiskelija. Olen kotoisin Haminasta ja toimin yhtenä tuutoreistanne. Parasta fuksivuodessa oli ehdottomasti kaikki uudet ystävät, sekä mahtava meininki alusta loppuun. Opiskelun alkua ei kannata turhaan jännittää, vaan fuksivuodesta kannattaa ottaa kaikki ilo irti!

 
 

Kerttu Oksasen kuva

Kerttu Oksanen

Moi!

Olen Kerttu, 21-vuotias ja kotoisin Helsingistä. Toimin kemiantekniikan tuutorina ja meiltä tuutoreilta voi kysyä apua liittyen opiskeluun ja elämiseen Lappeenrannassa. Opiskelin aiemmin kemiaa Helsingin yliopistossa, mutta vaihdoin kemiantekniikalle Lappeenrantaan viime syksynä. Vapaa-ajalla tykkään tanssia, lenkkeillä ja käydä salilla. Fuksivuonna suosittelisin olemaan avoin ja osallistumaan rohkeasti tapahtumiin ja järjestötoimintaan. Orientaatioviikoilla nähdään!

Konsta Hiltusen kuva

Konsta Hiltunen

Hei!

Olen Konsta, 21-vuotias ja kotoisin Lahdesta. Aloitan syksyllä toisen vuoteni kemiantekniikan opiskelijana ja yhtenä teidän tuutoreistanne, eli pyrin auttamaan teitä opiskelujen alussa ja sen aikana. Parasta omassa fuksivuodessa oli ehdottomasti uusiin ihmisiin tutustuminen ja heidän kanssaan vietetty aika niin opiskellen kuin juhlienkin. Toivon, että tekin saavute tänne avoimin mielin ja osallistutte aktiivisesti tapahtumiin, niin fuksivuodestanne tulee varmasti ikimuistoinen. Onnittelut vielä opiskelupaikasta, syksyllä nähdään!

Waltteri Rimpiläisen kuva

Waltteri Rimpiläinen

Morjesta!

Olen Waltteri Rimpiläinen, 21-vuotias savolainen kemistin alku, tarkemmin ottaen kotoisin Lapinlahdelta. Aloitan ensi syksynä toisen vuoteni kemiantekniikan opiskelijana ja toimin teidän tuutorinanne auttaen mahtavan opiskelijaelämän alkuun saattamisessa. Koulun ohella tykkään harrastaa musiikkia, rämpytellä kitaraa, urheilla sekä viettää mukavaa opiskelijaelämää ystävien kanssa. Näihin jokaiseen aktiviteettiin on lappeen Rannoilla loistavat puitteet!

Parasta pHuksivuodessa oli ehdottomasti uusiin ja mahtaviin opiskelijatovereihin tutustuminen sekä Suomen pisin Wappu. Suosittelen jokaista osallistumaan erinäisiin tapahtumiin sekä kerhojen ja kiltojen toimintaan, niin kavereita löytyy varmasti ja fuksivuodesta tulee erittäin antoisa. Onnea opiskelupaikasta ja tavataan syksyllä!

Petteri Partasen kuva

Petteri Partanen

Moikka!

Olen Petteri 22-vuotias kemiantekniikan toisen vuoden opiskelija. Olen alunperin kotoisin Espoosta, mutta lukion jälkeen halusin opiskelemaan pk-seudun ulkonpuolelle. Kotiuduin hyvin nopeasti Lappeenrantaan ja toivon, että niin käy myös teille. Omasta fuksivuodestani parhaat muistot jäi lukemattomien uusiin kavereihin tutustumisesta, sekä tietysti heidän kanssaan jaetuista hauskoista tapahtumista ja kouluarjesta. Päällimmäisinä tietysti omat fuksiviikot, joista todellakin kannattaa ottaa kaikki ilo irti ja ennakkoluulottomasti lähteä mukaan tutustumaan uusiin ihmisiin.

Vaikka aluksi tuntuu, että on paljon uutta ja kaikki tuntuu sekavalta voin omasta kokemuksestani kertoa, että kaikki kyllä selviää nopeasti ja me tuutorit ja muut vanhemmat opiskelijat autamme mielellämme. Tervetuloa siis opiskelemaan LUT:tiin ja onnea opiskelupaikasta!