pHuksivastaava, tuutorit ja opintoneuvoja

Tuutorit ja pHuksivastaava toimivat oppainasi ensimmäisinä viikkoina, kun saavut yliopistolle. Tuutorit ohjeistavat ja auttavat sinut opiskelun alkuun. Yhdessä pHuksivastaavan kanssa he pitävät myös huolen, että kaikki pitävät hauskaa ja tutustuvat toisiinsa sekä teekkari- ja opiskelukulttuuriin. Opintoneuvoja taas auttaa kaikenlaisissa opintoihin liittyvissä kysymyksissä koko opintojesi ajan

pHuksivastaava, eli FV

Waltteri Rimpiläinen

Terve vuan!

Meikäläinen on Waltteri, 22-vuotias savolainen kemistiteekkari, tarkemmin ottaen kotoisin Lapinlahdelta. Aloitan ensi syksynä kolmannen vuoteni kemiantekniikan opiskelun parissa, sekä tulen toimimaan teidän pHuksivastaavananne. pHuksivastaavana meikäläisen rooli on toimia teekkarikulttuurin sanansaattajana, sekä tutustuttaa teidät Skinnarilan mahtavaan opiskelijaelämään tuutoreiden kanssa. Jokaisesta uudesta pHuksista leivotaan siis pesunkestävä teekkari samalla hauskaa pitäen 😊.

Koulun ohella tykkään harrastaa musiikkia, rämpytellä kitaraa, urheilla sekä viettää mukavaa opiskelijaelämää ystävien kanssa. Näihin jokaiseen aktiviteettiin on lappeen Rannoilla loistavat puitteet! Parasta omassa pHuksivuodessa oli ehdottomasti uusiin ja mahtaviin opiskelijatovereihin tutustuminen, sekä Suomen pisin Wappu. Suosittelen jokaista osallistumaan erinäisiin tapahtumiin sekä kerhojen ja kiltojen toimintaan, niin kavereita löytyy varmasti ja fuksivuodesta tulee erittäin antoisa.
Vastaan innolla kysymyksiin, jos sellaisia herää ennen opiskeluiden alkua. Yhteystiedot löytyvät käyttöturvallisuustiedotteen lopusta, joten ottakaa vain rohkeasti yhteyttä. Onnittelut opiskelupaikasta ja nähdään syksyllä!

Tuutorit

Vili Ikosen kuva

Vili Ikonen

Moi!

Olen Vili, 22-vuotias toisen vuoden kemiantekniikan opiskelija. Olen kotoisin Savonlinnasta. Vapaa-ajalla harrastan urheilua, metsästystä sekä kalastusta monessa eri muodossa.
Ensi syksynä tulemme muiden tuutoreiden sekä pHuksivastaavan johdolla opastamaan teidät teekkarielämänne sekä yliopisto-opintojenne alkuun. Lappeenrantaan kannattaa saapua avoimin mielin. Turha jännittäminen kannattaa jättää pois, ja olla rohkeasti oma itsensä. Näin opintojen ja kokonaan uuden elämänvaiheen aloittaminen onnistuu kaikista parhaiten.

Fuksivuosi tuo mukanaan paljon uutta sekä lukuisia kokemuksia, jotka varmasti muistaa kauan. Itselle fuksivuodesta jäi päällimmäisenä mieleen lukuisat uudet ystävät sekä raikas pulahdus Saimaan hellään syleilyyn Suomen pisimmän Wapun päätteeksi. Ei muuta kuin mukavaa kesän jatkoa sekä syksyllä avoimin mielin kohti Lappeenrantaa ja elämän parasta aikaa! Onnittelut vielä opiskelupaikan saamisesta ja nähdään syksyllä!

Mikko Myrän kuva

Mikko Myrä

Hei!

Olen Mikko, 21-vuotias kemiantekniikan toisen vuoden opiskelija. Olen kotoisin Vantaalta ja toimin yhtenä tuutoreistanne.
Autan teitä muiden tuutoreiden kanssa saamaan huikean opiskelijaelämänne starttaamaan sulavasti sekä tutustumaan teekkarikulttuuriin. Fuksivuodessa parasta oli uusiin ihmisiin tutustuminen ja heidän kanssa vietetty aika, oli se sitten opiskelun parissa taikka vapaa-ajalla.

Joten suosittelen lämpimästi saapumaan tänne avoimin mielin ja osallistumaan mahtaviin tapahtumiin. Fuksivuodestanne tulee varmasti ikimuistoinen kokemus! Onnea vielä opiskelupaikasta ja syksyllä nähdään!!

Tuuli-Maaria Röngän kuva

Tuuli-Maaria Rönkä

Heippa!

Olen Tuuli, täytin keväällä 22-vuotta ja aloittelen syksyllä toista vuottani täällä Lappeenrannassa kemiantekniikalla. Olen kotoisin Kouvolasta, mutta jo heti syksyllä kotiuduin Lappeenrantaan todella hyvin.

Parasta omassa fuksivuodessa oli ehdottomasti meidän ihan huippu porukka. Heti fuksiviikoista lähtien mulla oli sellainen olo, että kuulun tänne. Toivon, että teidän tuutorina saan myös teille välitettyä saman fiiliksen. Ehdottomasti kannattaa tulla avoimin mielin ja osallistua aktiivisesti tapahtumiin, sillä sieltä itse löysin paljon uusia kavereita, jotka olivat minulle tuki ja turva koko fuksivuoden.

Onnittelut opiskelupaikasta ja hyvästä valinnasta liittyä meidän joukkoomme! Nähdään syksyllä!

Joonas Lapin kuva

Joonas Lappi

Moro XD

Olen Joonas, 21-vuotias ja yksi harvoista eteläpohjalaisista KeTeläisistä täällä lappeen Rannoilla. Olen siis Vimpelistä kotoisin oleva toisen vuoden kemiantekniikan opiskelija ja toimin yhtenä teidän tuutoreistanne. Vaikka Etelä-Karjala olikin kaukana kotikonnuiltani, kotiuduin tänne vähintäänkin loistavasti ja pHuksivuosi toikin minulle hyviä uusia ystäviä ja unohtumattomia kokemuksia, kuten fuksiviikot, joiden aikana todellakin kannattaa olla mukana menossa ja verkostoitua kanssaopiskelijoihin.

Ota siis kaikki ilo irti pHuksivuodestasi ja ole avoimin mielin ilman ennakkoluuloja niin opiskelijaelämää kuin koulunkäyntiä kohtaan – kaikki asiat selviää kyllä ja me tuutorit olemme täällä juuri teitä varten. Onnittelut opiskelupaikasta ja nähdään syksyllä!

Milla Haapa-Ahon kuva

Milla Haapa-Aho

Moikka!

Oon Milla, 19-vuotias toisen vuoden kemiantekniikan opiskelija. Oon Nurmoosta kotoosi eli tuun Etelä-Pohjanmaalta ja saatan olla just sun tuutori. Tuutorinanne autan teitä aloittamaan pHuksivuotenne mahdollisimman sujuvasti. Oma fuksivuoteni alkoi suuressa jännityksessä, sillä muutin uuteen kaupunkiin kaukaa.

Ensimmäisten viikkojen aikana tutustuin uusiin kavereihin, ja Lappeenrannasta tuli nopeasti uusi kotikaupunkini. Omasta fuksivuodesta jäi mieleen hyvä yhteishenki sekä monet tapahtumat, kuten Suomen pisin Wappu! Tulkaa siis tekin iloisin ja avoimin mielin aloittamaan opiskeluvuotenne Lappeenrantaan.

Suuret onnittelut vielä opiskelupaikan saamisesta ja nähdään ensi syksynä!

Siiri Asumalahden kuva

Siiri Asumalahti

Moikka!

Oon Siiri, 19-vuotias toista vuotta aloitteleva kemiantekniikan opiskelija. Oon kotoisin Raumalta ja toimin yhtenä teidän tuutoreista! Minä ja muut tuutorit tullaan ohjaamaan teidät omien opintojenne alkuun, ja halutaan luoda teille yhtä mahtava fuksivuosikokemus kuin meillä oli. Mun omassa fuksivuodessa parasta oli kaikki loistavat tapahtumat ja uudet kaverit!

Älä stressaa turhaan opintojen aloittamisesta, vaan tule Lappeenrantaan avoimin mielin valmiina osallistumaan hienoihin tapahtumiin ja tapaamaan paljon uusia ihmisiä. Onnittelut vielä opiskelupaikasta, fuksiviikoilla nähdään!

Ville Hamaran kuva

Ville Hamara

Morjesta!

Tervetuloa LUT Universityyn eli tuttavallisemmin Lappeenrannan teknilliseen yliopistoon yliopistoon! Olen Ville, 21- vuotias toisen vuoden kemiantekniikan opiskelija ja kotoisin Keravalta. Tulen nyt tulevana lukuvuonna toimimaan osan teistä tuutorina. Meidän tuutorien tehtävä on opastaa ja auttaa teitä opiskelun aloittamisessa, unohtamatta kuitenkaan teekkarikulttuuriin tutustuttamista.

Parasta omassa fuksivuodessani oli varmasti uudet kaverit ja heidän kanssaan vietetty aika, niin koulussa, kuin vapaa-ajallakin. Kannattaa ehdottomasti osallistua tapahtumiin ja kerhojen toimintaan. Takaan, että löydätte uusia kavereita ja saatte hienoja kokemuksia. Ei muuta kuin avoimin mielin eteenpäin ja muistakaa, ettei tyhmiä kysymyksiä ole. Onnittelut vielä opiskelupaikasta ja syksyllä nähdään!

Opintoneuvoja

Armi Rissasen kuva

Armi Rissanen

Hei ja tervetuloa lappeen Rannoille! Olen kuudennen vuoden opiskelija ja alun perin kotoisin Koitsanlahden syleilystä. Aloitin oman opintieni LUTissa laskennallisen tekniikan opiskelijana kunnes vaihdoin pääainettani kemiantekniikalle. Opintojeni lisäksi työskentelen laskennallisen tekniikan ja kemiantekniikan opintoneuvojana osana yliopiston henkilökuntaa. Opintoneuvojana tehtäväni on varmistaa, että pääset hyvin alkuun opinnoissasi ja saat tarvittaessa apua opintoihisi liittyvissä asioissa koko opintojesi ajan. Oikein hyvää kesän jatkoa!

– syksyllä tavataan!